1. Informatii generale

 

Scurt istoric:

 

S.C. Your Promo Innovaty S.R.L. s-a infintat in anul 2010, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de materiale promotionale si productie publicitara, logistica si consultanta in domeniu

 

S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.devine membru PSI ( Promotional Product Service Institute).

De asemenea, S.C. Your Promo Innovaty S.R.L. detine  acreditarea ISO 9001, mamagementul calitatii inca din primul an de activitate.

 

Echipa:

 

Recunoastem si apreciem oamenii ca fiind cea mai importanta componenta a mediului in care lucram, avand cei mai calificati oameni pentru joburile lor.

 

Activitati Principale

 

S.C. Your Promo Innovaty S.R.L. are ca activitate principala importul si distributia de materiale promotionale personalizate, furnizand astfel cele mai bune servicii in domeniu; detinem propriul atelier de personalizare – serigrafie, tampografie, gravura, broderie, decalcomanie etc.

 

Pornind insa de la ideea ca pentru a face cele mai bune alegeri, trebuie sa oferi o gama larga de produse, am adaugat obiectului nostru principal de activitate, serviciile de tipar si productie publicitara ( printuri, afise, bannere, casete luminoase, standuri, etc ) si de curand, creatie publicitara.

 

Oferind si alte servicii secundare: ambalare, servicii de distributie si transport, livrari in tara, putem spune ca ne bucuram de o reala apreciere din partea clientilor cu care lucram.

 

Site-ul www.yourpromo.ro, NU este o platforma de cumparaturi online. Este o un site de prezentare si informare referitor la produsele si serviciile noastre. Pentru comenzi trebuie sa trimiti on line o cerere de oferta iar colegii din departamentul de vanzari iti vor raspunde in cel mai scurt timp, si iti transmite toate informatiile de care ai nevoie.

 

S.C Your Promo Innovaty S.R.L se adreseaza decat EXCLUSIV persoanelor juridice.

 

Date companie

 

Nume S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.

Nr.Reg.Com: J40/3468/2010

CIF: RO26735049

Sediul social: Foisorului nr 122-124, Parter , Birou 1, Sector 3, Bucuresti

Telefon: +4 031 425 38 30 

Email : office@yourpromo.eu

 

 

  1. Confidentialitate

 

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 

S.C. Your Pomo Innovaty S.R.L. respecta caracterul privat precum si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Datele personale ale clientilor persoane juridice vor fi prelucrate de S.C. Your Promo Innovaty S.R.L..in scop de marketing si publicitate.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 

Dreptul la informare (art.12)

Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

Dreptul de opozitie (art.15);

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs. expres ca datele dvs. personale sa fie folosite deS.C. Your Promo Innovaty S.R.L..in conformitate cu urmatoarele scopuri:

Efectuarea de cereri de oferta on-line;

Facturarea produselor comandate de dvs. prin intermediul departamentului de facturare ale S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.

 

  1. Modalitatea de plata

 

Clientul persoana juridica, poate opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:

 

Numerar, in limita platilor numerar legale

Cec/Bilet la ordin;

Ordin de plata.

 

  1. Livrarea comenzilor

 

Livrarea comenzilor se va face in baza unei comenzi ferme din partea clientului persoana juridica si a semnarii unui contract de vanzare-cumparare intre parti

 

Livrarea comenzilor se va face in termen de maxim 30 (treizeci) zile de la data achitarii contravalorii produselor de catre client in contul S.C. Your Promo Innovaty S.R.L

 

Termenul mai sus mentionat va fi calculat de la data la care S.C. Your Promo Innovaty S.R.L. a confirmat comanda, in functie de modalitatea de plata aleasa de client, iar clientul a fost contactat prin e-mail sau telefon si informat cu privire la confirmarea comenzii.

 

De asemenea, clientul va fi informat cu privire la costul de transport al comenzii, in cazul in care acesta nu este inclus in oferta prezentata clientului de catre S.C. Your Promo Innovaty S.R.L..

 

Daca produsele comandate de client nu se afla in stoc, acestea vor fi importate de catre S.C Your Promo Innovaty S.R.L. , clientul urmand a fi informat, de asemenea, cu privire la acest aspect.

 

In cazul in care este necesara personalizarea produselor, conform solicitarilor primite in acest sens din partea clientului, termenul mai sus mentionat poate fi prelungit cu maxim 5 zile, clientul urmand a fi informat de catre S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.cu privire la noua data stabilita pentru livrarea produselor.

 

Modalitatea de livrare difera de la caz la caz, realizandu-se fie prin serviciile de curierat externe, fie prin intermediul propriei flote auto, si este comunicata ulterior de catre personalul de vanzari al companiei.

 

  1. Cantitate minima de produse comandate

 

Conform politicii comerciale a S.C. Your Promo Innovaty S.R.L., din motive de rentabilitate economica, ne rezervam dreptul de a comunica eventualele cantitati minime in functie de produsul ales. Sunt acceptate comenzi exclusiv de la persoane juridice, atata timp cat sunt indeplinite conditiile valorice si cantitative.

 

  1. Politica de returnare

 

Se poate solicita returul produselor livrate de S.C. Your Promo Innovaty S.R.L., in urma unei notificari scrise in care dvs. precizati motivele returului si doar daca va aflati intr-una dintre situatiile enumerate mai jos:

 

  1. Produse ce au fost livrate gresit

 

Daca s-a livrat un alt produs decat cel comandat de dvs., atunci trebuie semnalat cat mai curand acest aspect, pentru a returna produsul respectiv, care va fi inlocuit cu cel comandat.

 

Costurile de retur vor fi suportate integral de catre S.C. Your Promo Innovaty S.R.L

 

  1. Renuntarea la cumparare

 

In acest caz, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produselor se va face de S.C. Your Promo Innovaty S.R.L in termen de cel mult 30 de zile de la returul produselor.

 

Adresa la care se pot returna produsele este urmatoarea: Foisorului nr 122-124, Parter , Birou 1, Sector 3, Bucuresti.

 

NOTA: Produsele trebuie returnate de client in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original si impreuna cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care au insotit produsele si sa prezinte marcajele care atesta originalitatea produselor. Expedierea returului se va face prin intermediul aceluiasi serviciu de curierat prin care a fost livrat produsele de catre S.C. Your Promo Innovaty S.R.L

 

Nu pot fi returnate produsele deja personalizate si care nu prezinta defecte sau care nu corespund intelegerii contractuale

 

  1. Garantia produselor

 

Fiecare produs comercializat de S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 7.7.1., inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia.

 

In cazul in care produsele expediate prezinta deteriorari fizice sau nu sunt conforme cu specificatiile prezentate, acestea vor fi inlocuite de S.C. Your Promo Innovaty S.R.L.cu alte produse similare. Clientul poate solicita inlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora. In cazul in care S.C. Your Promo Innovaty S.R.L nu poate inlocui produsele, va proceda la restituirea catre client a contravalorii produselor. Costurile de transport pentru produsele trimise retur in vederea inlocuirii vor fi suportate de catre S.C. Your Promo Innovaty S.R.L

 

  1. Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului, sunt proprietatea S.C. Your Promo Innovaty S.R.L si a furnizorilor sai. Continutul – logo-uri, poze si bannere, texte, informatii si alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al proprietarului. Daca sesizati pe site-ul nostru – www.yourpromo.ro – incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le aduceti la cunostinta la adresa office@yourpromo.ro