descoperă drumul nostru

storytelling gifts

cine suntem?

Suntem o echipă cu experiență de peste 15 ani în domeniul importului și distribuției de materiale promoționale și producției publicitare, reuniți de peste 11 ani sub numele yourpromo, activând și performând alături de clienții noștri, pe piața B2B. Am crescut împreună cu industria, ne-am updatat și rămânem conectați mereu noutăților din domeniu, sigurul nostru scop rămânând promovarea eficientă și găsirea celor mai bune soluții pentru brandurile pe care le deservim.

ce ne recomandă?

Suntem mereu prezenți și gata de acțiune adaptându-ne oricărui brief. Fiecare campanie și proiect vine ca o provocare și, indiferent de amploarea lui, ne dorim să livrăm soluții care să impresioneze beneficiarii finali ai produselor furnizate de noi, să le folosească cu drag și astfel să fim parte din povestea clienților și a brandurilor pentru care lucrăm. Rămânem curioși și suntem zilnic în căutarea elementului de noutate pe care îl putem livra; căutăm să ne perfecționăm în fiecare zi și învățăm continuu, iar când greșim, învățăm din greșelile noastre. Suntem adepții unei comunicări transparente, în timp real, astfel încât, clienții noștri ne sunt parteneri, sunt cei alături de care realizăm produsele “pe care le ții minte”. Dar, experiența ne-a demonstrat că nu este suficient să fim creativi și entuziaști, dacă nu suntem și eficienți. Așa că am dezvoltat de-a lungul anilor parteneriate puternice cu o gamă largă de furnizori europeni și locali cu care colaborăm în mod constant oferindu-ne suport în a produce sau importa orice tip de obiect sau material promoțional. Totodată, prin deținerea unui birou propriu în Hong Kong, producțiile speciale pe care le realizăm în Asia devin tangibile și ușor de controlat și supervizat.

de ce noi?

creativitate
creativitate
Mereu curioși și în căutarea produselor nou apărute, suntem aici să găsim idei proaspete pentru marca ta, care să îți spună mesajul într-un mod cât mai original și de impact printre clienții brandului. Sursele globale valorifică baza extinsă de furnizori astfel încât inovația avansată, perfect potrivită campaniei tale, să devină realitate. Vizăm livrarea de produse și servicii inedite pe care oamenii și le doresc sau doresc să le experimenteze.
flexibilitate
flexibilitate
Avem flexibilitatea operațională și resursele necesare pentru a fi un partener de servicii complete, cu supervizare atentă din partea întregii echipe, în toate stadiile proiectelor - de la proiectare și execuție până la implementare și logistică. Ajutăm la consolidarea campaniilor tale pe toate canalele: de la produse de stoc până la creații custom cât și producții publicitare - tipărite
calitate
calitate
Suntem dedicați livrării etice și conștiente social, furnizând exclusiv produse verificate. Protocolul nostru de calitate asigură conformitatea cu testarea produsului și standardele de siguranță la nivel de fabrică, reducând riscul care ar putea lăsa marca reprezentată și vulnerabilă. Materialele promoționale livrate de noi promit creșterea valorii fiecărui brand pe care îl reprezintă printre consumatorii finali.

comunică cu echipa noastră

ne place promptitudinea, abia așteptăm să răspundem solicitării tale

client service

client service

productie grafica

productie grafica

import-export

import-export

logistica-depozitare

logistica-depozitare

financiar

financiar