bags

selectează articolul de bagajerie potrivit brandului tău și creează consumatorilor o experiență utilă, care să-i folosească zi de zi. Cu siguranță nu te vor uita.

technology

dacă vrei să oferi, poți alege ceva util consumatorilor tăi. Nimeni nu ar refuza obiectele electronice, sunt o idee mereu apreciată.

desk & office

cum cea mai mare parte a timpului este petrecută la serviciu, un obiect util activității este mereu o decizie potrivită pentru creșterea brand awareness-ului.

travel & leisure

când optezi să oferi un cadou destinat timpului liber, îți spui povestea atât consumatorului direct, cât și prietenilor și familiei acestuia.

textile

piesele vestimentare reușesc să ofere ținuta companiei și să transmită încredere clienților. Conturează-ți imaginea brandului și poartă mai departe mesajul produselor promovate prin toți cei care vor purta textilele alese.

home & personal gifts

dă o mână de ajutor activităților casnice și asigură-ți o vizibilitate maximă a brandului chiar în spațiul intim al clientului tău!

stuffs

acțiunile de marketing de amploare implică alegerea unui obiect mic, inspirat și încadrat într-un buget prietenos.

customs

alege să-ți transmiți povestea într-un mod special oferind obiecte personalizate integral, desenate și produse de la zero. Cu siguranță consumatorul tău o să-ți fie aproape, pentru că aveți o poveste comună!